• 0492 18 40 82
  • huisvanhetkind@zaventem.be

Babybabbels:programma januari tem maart 2019

Babybabbels:programma januari tem maart 2019

Babybabbels Zaventem : iedere dinsdag van 9.30 tot 12 uur – Desmedtstraat 52, Zaventem – GRATIS – inschrijven vooraf is niet nodig

In december startte Nathalie Nouwkens als nieuwe coördinator van het project Babybabbels. Nathalie zal vanaf 2019 Hakima vervangen. Zij is te bereiken op nathalie.nouwkens@groepintro.be of 0473 534 059 op maandag, dinsdag en woensdag.

Met de komst van een nieuwe medewerkster krijgen onze Babybabbels een nieuwe wind.

Vanaf januari 2019 wordt er tijdens de Babybabbels (om de 14 dagen) een bepaald thema besproken. We staan langer en dieper stil bij bepaalde vragen en ervaringen rond thema’s als gezonde voeding, naar de kleuterklas, zindelijkheid en lezen bij baby’s en peuters …, we nodigen experten uit en we voorzien een mooi geschenkje voor de deelnemers! De andere week is het dan ‘gewone’ gezellige gesprekken tussen ouders. Iedereen welkom!

Hier vindt u het programma voor jan/feb/maart.

Ontvangt u graag folders om ouders door te verwijzen? Geef ons een seintje.

integratiezav