• 0492 18 40 82
  • huisvanhetkind@zaventem.be

Aanmelden secundaire scholen tot 24 april!

Aanmelden secundaire scholen tot 24 april!

Na de paasvakantie gaat het laatste trimester in voor de leerlingen in het 6de leerjaar. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen tijdig kunnen inschrijven in de school van hun voorkeur voor het eerste jaar secundair onderwijs.

In ‘normale omstandigheden’ zouden de leerlingen in de klas allicht bevraagd worden of iedereen reeds stappen ondernomen heeft om aan te melden en/of in te schrijven. Daarom lanceren we deze EXTRA OPROEP

Zowel voor ZAVO als voor GO! Atheneum Zaventem kan u aanmelden tot 24 april 2020 op https://aanmelden.school

De aanmeldperiode sluit af op 24 april (14u)! Er zijn dus nog maar enkele dagen tijd om de aanmelding te voltooien. Ouders die ondersteuning nodig hebben bij het aanmelden, zitten mogelijks nog niet in het systeem. Hulp nodig bij het aanmelden? Neem contact op met het Huis van het Kind Zaventem maria.urbina@zaventem.be of 0473 985571

Vragen en info : info@aanmelden.school

integratiezav