• 0492 18 40 82
  • huisvanhetkind@zaventem.be

TELENET opent publieke internetconnecties voor leerlingen zonder internettoegang

TELENET opent publieke internetconnecties voor leerlingen zonder internettoegang

Mechelen, 19 maart 2020 – Telenet kreeg de afgelopen dagen enkele vragen van scholen of het mogelijk zou zijn om iets te doen voor leerlingen die thuis geen internetconnectie hebben. Leerlingen worden immers gevraagd leerstof te onderhouden via online platformen als Smartschool. Telenet besloot om aan scholen of sociale organisaties als OCMW’s, op aanvraag vouchers uit te delen waarmee kanszoekende jongeren die thuis geen internetverbinding hebben, kunnen connecteren op het Telenet Wi-Free signaal.

Lees alle hier :

Hoe aanvragen?

Aanvragen voor logincodes kunnen enkel door officieel erkende instanties zoals scholen, OCMW’s of jeugdorganisaties ingediend worden via Hotspot.Info@telenetgroup.be.

integratiezav